2009. június 3., szerda

Bemutatkozás

Mint Pannon Partner, a Maxteam Kft. 2000 óta foglalkozik Pannon szolgáltatások, Pannon és hálózat független mobiltelefonok értékesítésével.

A Pannon Partner üzleteinkben a Pannon teljes szolgáltatás és termékpalettáját kínáljuk: Pannon kártyás és számlás előfizetések értékesítése, Pannon szolgáltatások megrendelése és Pannon ügyfélszolgálat.

A Pannon termékei mellett hálózat független és használt telefonokat és számos mobiltelefon kiegészítőket is értékesítünk. Minden üzletünkben szaktanácsadással és szervizponttal állunk a rendelkezésedre.

A Maxteam Kft. nagy hang súlyt fektet a vevőorientált kiszolgálásra, az üzletekben dolgozó értékesítőinket folyamatosan képezzük, akiket kiemelkedő munkájukért a Pannon már többször jutalomban is részesített.

A Te mobilod blogban ez a mobiltelefon rajongó csapat ír mindenről, ami mobiltelefon. Itt találsz híreket, termékbemutatókat, tanácsokat a szervizeseinktől és felhasználási vagy beállítási tippeket profi mobiltelefon kereskedőktől.

A blogbejegyzésekhez, mint minden rendes blogban illik, hozzászólhatsz, kérdéseket tehetsz fel és témákat javasolhatsz. Olvasgasd mások hozzászólásait is! Ha egy cikk megtetszett, akkor vedd fel a kedvenceid közé és küldd el ismerőseidnek is.

Jó szórakozást kívánunk:

A Maxteam csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése